Deprecated: The called constructor method for WP_Widget in GFWidget is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/hotelpresident/public_html/web/wp-includes/functions.php on line 4955
Popullohet plazhi i Shengjinit – Hotel Presidenti
Adresa : Bulevardi Nënë Tereza, Shëngjin 4503 -- Cel : +355 69 20 72 161

Single Blog Title

This is a single blog caption
23 Feb

Popullohet plazhi i Shengjinit

Me rreze edhe not i janë shmangur rutinës së përditshme. Në shëngjin nuk janë vetëm banorët e zonës.  Shqiptarët nga Kosova vazhdojnë ta kenë orientimin kryesor të fundjavës dhe të pushimeve …  Ndryshe është pamja në bregdetin e Vlorës.  Aty gjenden vetëm më nostalgjikët. Koasi nga projektet që ende nuk dihet kur përfundojnë ka shmangur shumë pushues të fundjavave në Vlorë.  Temperaturat e larta jo vetëm në Shëngjin e Vlorë por edhe në Durrës, Velipojë e Sarandë kanë bërë që qytetarët të nxitojnë drejt brigjeve. Megjithatë sezonet duan edhe pak ditë të nisin zyrtarisht.

 

Leave a Reply