Deprecated: The called constructor method for WP_Widget in GFWidget is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home/hotelpresident/public_html/web/wp-includes/functions.php on line 4955
Dhomat – Hotel Presidenti

Suite

Bed1 Single Bed
Max People2
ViewSea
Alternativë e përkryer për çiftë dhe individë të cilët duan të shijojnë pushime të paharrueshme në rivierën e mrekullueshme shqiptare....
Check Details

Dhoma Dopio

Bed1 King Bed
Max People2
ViewBeach
Alternativë e përkryer për çiftë dhe individë të cilët duan të shijojnë pushime të paharrueshme në rivierën e mrekullueshme shqiptare....
Check Details

Dhoma Familjare

Bed3 Double Beds
Max People5
ViewBeach
Alternativë e përkryer për familje, miq dhe të afërm të cilët duan të qëndrojnë në hotelin tonë. Arsyet pse ju...
Check Details

Dhoma Triple

Bed3 Single Beds
Max People3
ViewSea
Alternativë e përkryer për çiftë dhe individë të cilët duan të shijojnë pushime të paharrueshme në rivierën e mrekullueshme shqiptare....
Check Details